Udbud af vinduespolering
24.06.2019

Inden Holbæk Kommune udbyder vinduespolering på store dele af kommunens bygninger, inviterer vi til dialogmøde med interesserede aktører.

Holbæk Sportsby indviet
22.06.2019

Et af Skandinaviens største idrætsanlæg blev den 21. juni indviet med en stor folkelig og aktiv fest. Holbæk Sportsby står nu klar til i årtier at fungere som rammen om sport, motion, sundhed og fællesskab i Holbæk Kommune.

Forbedringer på dagtilbuds- og skoleområdet på vej
20.06.2019

PRESSEMEDDELELSE | Et flertal i kommunalbestyrelsen har vedtaget en række nye tiltag på dagtilbuds- og skoleområdet, der skal styrke den lokale forankring.

Det skal være nemmere for unge at finde deres vej til uddannelse og job
19.06.2019

PRESSEMEDDELELSE | I halvandet år har Projektudvalget for Unge og Uddannelse arbejdet med implementering af Folketingets aftale om bedre veje til uddannelse og job. Nu er Holbæk Kommune klar til, at den nye lovgivning træder i kraft den 1. august 2019.

Gode råd til sankthansbålet
18.06.2019

Almindelig sund fornuft og overholdelse af anbefalede afstandkrav, kan give et tryg og sikkert sankthansbål

Sankthans, men hvor?
18.06.2019

Snart skal midsommer fejres og heksene sendes til Bloksbjerg. Sankt hans bliver fejret mange steder i Holbæk Kommune. Men hvor?

Folkemøde med fokus på folkeskole, uddannelser og klima
17.06.2019

Deltagelsen på Folkemøde på Bornholm havde særligt fokus på folkeskole, videregående uddannelser, klima og grøn omstilling.

Officiel indvielse af Holbæk Sportsby
14.06.2019

Holbæk Sportsby, der er et af Skandinaviens største idrætsanlæg, indvies officielt på fredag den 21. juni.

Aula først klar i uge 43
14.06.2019

PRESSEMEDDELELSE | Landets kommuner har i dag modtaget besked fra Kombit og Kommunernes Landsforening om, at Aula desværre er forsinket ti uger. Det betyder, at forældre til børn i Holbæk Kommunes folkeskoler skal blive på SkoleIntra indtil uge 43.

Badning forbudt ved Krags Brygge
12.06.2019

Der er igen fundet fækaliebakterier ved Krags Brygge, så man må ikke bade derfra. Forbuddet bliver ophævet, så snart badevandskvaliteten igen er god.

19.06.2019

Mette Wallin

Især for pressen

Du kan ringe eller skrive til os:

E-mail: presse@holb.dk

Pressefoto